Waarom je geen appels met peren moet vergelijken? Ieder bureau heeft (net als iedere opdrachtgever) een uniek verhaal. Wij ook. Onze flinke dosis creativiteit en 'zonder bla bla’ aanpak helpt onze klanten écht verder. We luisteren, denken mee, bedenken, creëren en regelen het voor je. Vinden niet alleen onze klanten heel fijn, wij ook!

Als creatief bureau zijn we graag een tikkeltje eigenzinnig op de juiste momenten. Zolang het maar iets bijdraagt aan het werk dat wij maken. We zijn oprecht nieuwsgierig naar onze opdrachtgevers, het speelveld waarin zij werken en de ontwikkelingen die daarop van invloed kunnen zijn. In onze aanpak laten we graag zien dat het ook anders kan. Bijvoorbeeld door niet met dikke rapporten of accountmanagers te komen. Dat maakt van ons een ongewoon…reclamebureau.

Onze studio vind je in de monumentale vesting van het elegante Willemstad. De levendige vestingsstad tussen Rotterdam en Antwerpen waar je je direct in een andere wereld bevindt. Met veel bruisende horeca, kleine winkeltjes én een eindeloze stroom aan ideeën bij enzo,…

Willemstad

Ben je toe aan een inspirerend gesprek? Laat je prikkelen in Willemstad.
Met een kop koffie of thee in onze brainstormkas, een ‘meet and walk’ over de boeiende vestingwallen of in het ruime horeca-aanbod.

direct contact

Onze studio is onze basis maar je vindt ons overal. Op locatie voor meetings bij onze toffe opdrachtgevers, op pad om video’s en foto’s te schieten of te brainstormen met onze externe hulpbronnen.

strategie // concept // design // video // web // dtp

strategie
concept
design
video
web
dtp

Bij enzo, werk je altijd samen met een creatief: mensen die concrete ideeën en oplossingen bedenken en uitvoeren. Dat doen we al zo sinds de oprichting in 2000 en die aanpak werkt nog steeds. Geen dikke rapporten vooraf maar lekker efficiënt en to-the-point.

studio

Constance van der Lingen

creative director / owner / go-to-person / inspirator

Conceptdesigner met een liefde voor sterke tekst.
Bekijkt opdrachten vanuit het strategisch geheel en houdt het verhaal achter de komma, in het oog. Prikkelt opdrachtgevers met een onuitputtelijke dosis energie en vertaalt complexe input moeiteloos naar ijzersterke creatieve concepten voor zowel identities als campagnes. Regelt alles voor de klus (en de collega’s in de studio).

Jan Schrijver

dtp purist / packaging master / 3d environmentalist

De vertaler van creatieve krabbels naar technisch strak uitgewerkt artwork. Schakelt probleemloos tussen diverse druktechnieken en formaten. Maakt van 2D verpakkingen 3D parels nog voor het in productie is genomen.

Sem den Hollander

marketing master / concept creator / strategic peddler / drone piloot

Super hub in marketingvraagstukken. Bedenkt creatieve en uitvoerbare concepten die passen en waar nodig buiten de lijntjes gaan. Brengt opdrachten letterlijk naar grote hoogtes met zijn adembenemende dronebeelden en video’s.

Wil jij een plek in ons team? Stuur je portfolio naar constance.

Ben je op zoek naar een snelle creatieve vonk of een klik met een creatief voor de lange termijn? Je bent van harte welkom bij enzo, in onze inspiratiekas. Maar we komen ook zeker graag bij je langs als dat beter past.

Landpoortstraat 25 a
4797 AM Willemstad, NB
The Netherlands

T: +31 168 477 177
E: info@enzo-design.nl
Hou je telefoon in de gaten, we bellen je snel.
Oops! iets ging er niet helemaal goed. Probeer een later nog eens of stuur een mail naar info@enzo-design.nl

zit je in food?

Check onze
foodprojecten
in foodstijl

foodstijl.nl